Home Despre noi Staff Contact  
Joi, 26 Martie 2009

HP lanseaza un program gratuit de securitate pentru a combate atacurile hackerilor

hp-logo.jpgHP anunta lansarea HP SWFScan, un instrument menit sa ajute dezvoltatorii de aplicatii Flash sa isi protejeze website-urile si aplicatiile ce prezinta vulnerabitati si sa reduca riscul ca hackerii sa acceseze datele importante.
Pe masura ce companiile isi modernizeaza aplicatiile pentru a oferi utilizatorilor o mai buna navigare online, acestea aleg sa utilizeze technologiile Web 2.0, inclusiv Platforma Adobe Flash. Cu programul Adobe Flash Player utilizat de mai mult de 98% dintre computerele conectate la Internet din lume, este absolut necesar ca aplicatiile create cu tehnologia Flash sa fie sigure.

Joi, 19 Martie 2009

Cel mai mic proiector BenQ permite prezentari direct de pe stick-ul USB

benq.jpgBenQ lanseaza primul mini-proiector bazat pe tehnologia LED, BenQ Joybee GP1.
Forma si dimensiunile sale utra-compacte ÔÇ" 640 grame, mobilitatea, flexibilitatea si libertatea de miscare pe care o ofera utilizatorilor, recomanda proiectorul Joybee drept alegerea ideala pentru persoanele care se afla in permanenta miscare.

Joi, 19 Martie 2009

ESET lanseaza o noua generatie de solutii software de securitate

eset.jpgESET, lider in protectia proactiva oferita PC-urilor, serverelor si altor sisteme informatice, a anuntat lansarea in Romania a versiunii 4 a solutiilor anti-malware multiplu premiate ESET NOD32 Antivirus si ESET Smart Security, versiuni destinate atat consumatorilor finali, cat si mediului business.


Joi, 19 Martie 2009

Wizrom lanseaza o noua versiune a solutiei WizSalary

La finalul lunii martie Wizrom Software lanseaza pe piata din Romania noua versiune a solutiei de salarizare, resurse umane si management de personal WizSalary.
Principalele beneficii aduse companiilor de aceasta noua versiune sunt costuri mai reduse de intretinere si posibilitatea crearii de catre orice utilizator a propriilor tipuri de analize, datorita noului generator de rapoarte.<<<  Pagina 2 / 2