Home Despre noi Staff Contact  
Luni, 31 Ianuarie 2011

“Ne aşteaptă un an cel puţin la fel de dificil ca 2010, dar sperăm ca a doua jumătate a anului să aducă şi primele semne ale revenirii economice”

Stanislav_Uma_mic.jpgDeclară Stanislav Uma, Director General şi Preşedinte al Consiliului de Administraţie al companiei Ardaf, membră a Grupului Generali, în interviul acordat în exclusivitate Portalului www.Administratie.ro.

Stanislav Uma ne-a vorbit despre rezultatele anului 2010, estimările pe care le poate face pentru piaţa asigurărilor în anul 2011 şi ne-a dezvăluit care a fost campionul produselor Aradaf în anul ce a trecut.

Marti, 04 Ianuarie 2011

Edenred confirmă interesul pentru România prin achiziţia business-ului Euroticket

EDENRED logo.jpgEdenred, liderul naţional şi mondial al pieţei tichetelor de servicii, achiziţionează business-ul Euroticket, al patrulea emitent de tichete de masă şi tichete cadou din România, consolidându-şi astfel poziţia de lider în domeniu. În urma tranzacţiei, cota de piaţă a Edenred România va creşte cu 4,5%, ajungând la 40%.

Miercuri, 08 Decembrie 2010

În 2011, strategia electrocasnicelor Bosch are în focus promovarea produselor super-eficiente

sigla Bosch Green.jpgÎn toate domeniile în care activează, Bosch pune un mare accent pe protecţia mediului înconjurător şi pe dezvoltarea de produse eficiente energetic.

Din acest motiv, 45 la sută din bugetul alocat anual de Bosch cercetării şi dezvoltării este direcţionat către găsirea de soluţii tehnologice prietenoase cu mediul înconjurător. Acest lucru arată angajamentul Bosch faţă de protecţia naturii, o temă care se află în centrul agendei strategice a grupului german.


Marti, 30 Noiembrie 2010

Bosch lansează campaniile lunii decembrie în magazinele Dedeman şi OBI

Bosch_logo.jpgLuna decembrie a anului 2010 aduce noile campanii promoţionale pentru clienţii fideli Bosch. La Dedeman debutează campania "IXO Vino. De sărbători, oferă un cadou adevărat!”, iar magazinele OBI şi Asociaţia Română de Reciclare ROREC premiază pasiunea pentru bricolat şi reciclat a românilor.

Marti, 30 Noiembrie 2010

CAPITAL: “Patronul InterAgro încearcă şi serele de tomate”

Patronul InterAgro, Ioan Niculae, se reorientează şi începe să investească în serele de tomate. Cu 2,5 milioane euro cheltuiţi, Niculae speră ca în martie să scoată pe piaţă primele 400 tone de tomate obţinute în sera de la Zimnicea. Iniţial, sera a fost construită pentru trandafiri, valoarea investiţiei din fonduri proprii fiind de 10 milioane lei, dar Niculae a decis să se reorienteze către tomate, mai ales că se vor putea folosi facilităţile realizate la construirea serei pentru trandafiri, conceptul fiind unul ecologic.

Vineri, 26 Noiembrie 2010

Ursus nu a închis fabrica de la Cluj pentru a muta producţia în altă parte

ambasador africa.jpg Compania SaabMiller a luat decizia de a închide fabrica de bere Ursus din Cluj din cauza unor considerente legate de scăderea consumului de bere şi nu pentru că ar dori să mute producţia în altă parte, a declarat, joi, primarul municipiului Cluj-Napoca Sorin Apostu, la finalul unei întrevederi avute cu ambasadorul Africii de Sud în România, Pieter Swanepoel.
"Domnul ambasador a discutat cu cei din conducerea companiei şi a primit asigurări că nu este vorba despre o extindere în alte oraşe, ci doar de o scădere a consumului de bere şi de o conservare a producţiei în următoarea perioadă. Fabrica nu se mută, se trece la o producţie de tip macro şi nu în masă", a declarat primarul.


Joi, 25 Noiembrie 2010

O nouă inovaţie marca Edenred: Compliments, primul card preplătit de cadouri adresat in exclusivitate companiilor din România

EDENRED logo.jpgEdenred, liderul naţional şi mondial în domeniul tichetelor de servicii preplătite continuă să-şi diversifice portofoliul de produse, lansând în România primul card preplătit de cadouri adresat exclusiv companiilor.
După 11 ani de la emiterea primului tichet de servicii preplătite sub marca Ticket Restaurant, Edenred România a lansat, în premieră pentru ţara noastră, un card preplătit de cadouri dedicat în exclusivitate companiilor.

Marti, 23 Noiembrie 2010

Bosch şi Rune au lansat prima “Caravană a Echipamentelor de Service Bosch"

Bosch_logo.jpgLa finalul lunii octombrie a avut loc “Caravana Echipamentelor de Service Bosch", primul eveniment de prezentare a echipamentelor de service oferite în România de către firma Robert Bosch.
Caravana a fost organizată de Bosch în colaborare cu firma Rune, unul din partenerii importanţi Bosch, şi s-a desfăşurat în trei oraşe din ţară: Sibiu, Alba-Iulia şi Cluj-Napoca. În urma succesului înregistrat, Bosch a decis continuarea proiectului şi în anul 2011.

Vineri, 19 Noiembrie 2010

BUSINESS COVER: “Valvis lansează un nou brand de apă minerală în loc de sifon pentru vinurile de Sâmbureşti”

După ce a anunţat că a investit 12 milioane de euro în podgoria Domeniile Sâmbureşti, pe care o deţine de cinci ani, omuld e afaceri Jean Valvis scoate pe piaţă brandul de apă minerală Aqua Carpatica, atestat după cinci ani de studii a zăcământului de apă minerală naturală Păltiniş, din Ţara Dornelor.


Vineri, 19 Noiembrie 2010

DAILY BUSINESS: “Scaderea consumului de bere din Romania forteaza Ursus sa inchida fabrica din Cluj”

Ursus Breweries inchide fabrica din Cluj, pe fondul scaderii consumului de bere din Romania, urmand sa disponibilizeze 150 de angajati, si deschide o micro-berarie care va produce un sortiment de bere special pentru consumatorii din Cluj, a anuntat compania. Anuntul Ursus Breweries vine dupa ce si alti competitori au inchis din facilitatile de productie locale, precum Bergenbier si Heineken.<<<  Pagina 2 / 42  >>>