Home Despre noi Staff Contact  
Despre noi

Portalul AgroAliment colecteaza si publica informatii despre cele mai importante institutii, companii si persoane din sectorul agricol si din industria alimentara din Romania: Ministerul Agriculturii, directiile judetene de agricultura, alte institutii publice nationale si locale din domeniu, companii din industria alimentara (producatori, distribuitori, comercianti), organizatii si asociatii din aceste domenii de activitate.
De asemenea, portalul cuprinde trimiteri la cele mai importante articole din presa centrala si locala ce dezbat subiecte legate de agricultura si alimentatie, noutati legislative si evenimente publice din aceste domenii.

AgroAliment ofera tuturor institutiilor, organizatiilor si companiilor din acest domeniu un avantaj considerabil: acela de a-si putea face cunoscuta activitatea unui mare numar de vizitatori si in timp real.
De aceea, va invitam sa ne transmiteti informatiile, comunicatele, prezentarile evenimentelor din activitatea institutiei sau companiei dvs. la adresa de e-mail office@agroaliment.ro. Materialele vor fi prezentate pe site-ul www.agroaliment.administratie.ro.

De asemenea, daca aveti intrebari, comentarii sau sugestii, va asteptam sa ne scrieti la adresa office@agroaliment.ro.


Sorry! cannot detect the feed version.
http://www.machiavelli.ro/myfeed.php?type=rss2