Home Despre noi Staff Contact  
Data publicarii: Joi, 08 Noiembrie 2012  
 

Schimbare de director la Direcţia Agricolă Vrancea

costandache_ticu.jpgŞeful Biroului Coordonare Autorităţi Locale din cadrul Consiliului Judeţean Vrancea, Ticu Costandache, a preluat, miercuri, funcţia de director general al Direcţiei Agricole Vrancea. Instalarea noului director a fost făcută în prezenţa subprefectului Cristi Misăilă şi a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, Dragoş Bîrlădeanu.
Ticu Costandache este detaşat în această funcţie după ce, la sfârşitul lunii octombrie, fostul director, Costică Neaţă, a fost mutat la Teleorman, însă nu s-a prezentat la noul serviciu preferând să intre în concediu medical. Noul director a venit de la Consiliul Judeţean, unde a lucrat ca şef al Biroului Coordonare Autorităţi Locale.

Costandache este funcţionar public din 1998 şi angajat al CJ Vrancea de la data de 1 aprilie 1984. "Vreau să fim mai vizibili în teritoriu şi, împreună cu colegii mei, să ajutăm agricultorii. Sper ca această numire să fie de bun augur şi să pun în practică tot ceea ce am învăţat în activitatea mea. Vrem să facem în aşa fel încât agricultura din Vrancea să fie mai vizibilă la nivel naţional, să rezolvăm problemele agricultorilor', a afirmat noul director, Ticu Constandache. AGERPRES


Pentru a fi in permanenta la curent cu ultimele noutati si informatii din domeniu,

aboneaza-te gratuit la Newsletter !