Home Despre noi Staff Contact  
Data publicarii: Vineri, 02 Noiembrie 2012  
 

Nouă ataşaţi agricoli vor promova produsele româneşti în mari capitale şi oraşe ale lumii

irimescu_achim.jpgRomânia va avea, de la începutul anului viitor, cel puţin nouă ataşaţi agricoli care vor avea misiunea de a promova produsele româneşti în capitale şi oraşe mari din lume, a declarat, joi, secretarul de stat în Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Achim Irimescu.
''Este nevoie să încurajăm foarte mult produsele româneşti pe piaţa externă şi aici avem o altă veste bună: la începutul anului viitor vom avea cel puţin nouă ataşaţi agricoli care vor avea rolul de a promova produsele româneşti în capitale mari din lume", a spus Irimescu, la conferinţa "Industria cărnii".

Ataşaţii vor merge la Washington, Madrid, Chişinău, Kiev. De asemenea, vor promova produsele româneşti la Istanbul, Turcia fiind o piaţă foarte importantă pentru România, dar şi în Iordania - pentru ţările arabe, şi Beijing. "Vor fi selectaţi doar acei tineri capabili să promoveze produsele noastre şi care să vorbească limbile ţărilor în care vor fi trimişi'', a subliniat secretarul de stat. AGERPRES


Pentru a fi in permanenta la curent cu ultimele noutati si informatii din domeniu,

aboneaza-te gratuit la Newsletter !