Home Despre noi Staff Contact  




Data publicarii: Joi, 15 Martie 2012  
 

GANDUL: "De câte ori cresc preţurile legumelor de la graniţă până ajung pe rafturi"

Roşiile, ceapa, cartofii, usturoiul sau salata verde se scumpesc de la până la zece ori de la graniţă până pe rafturile marilor magazine, însă nimeni nu pare să ştie de ce, respectiv nici marii comercianţi, nici oficialii sau foştii şefi din Ministerul Agriculturii.
Astfel, din Egipt se importă ceapă la un preţ de 0,28 lei pe kg, potrivit informaţiilor furnizate de Ministerul Agriculturii, care citează date INS şi ale Autorităţii Naţionale a Vămilor. La supermarket preţul unui kilogram de ceapă ajunge la 2,7 lei, adică de aproape 10 ori mai mult.


Citiţi articolul complet aici


Pentru a fi in permanenta la curent cu ultimele noutati si informatii din domeniu,

aboneaza-te gratuit la Newsletter !

 






Sorry! cannot detect the feed version.
http://www.machiavelli.ro/myfeed.php?type=rss2