Home Despre noi Staff Contact  
Data publicarii: Vineri, 06 Ianuarie 2012  
 

Centrele Biblionet din Buzău sunt pregătite pentru colaborarea cu APIA

Cele 27 de centre Biblionet aparţinând Bibliotecii judeţene Buzău sunt pregătite pentru colaborarea cu Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură în vederea întocmirii documentaţiilor pentru subvenţii.
''Avem întreaga logistică necesară, calculatoare, scannere, xeroxuri, precum şi personal calificat care este pregătit să întocmească, împreună cu femierii din aceste localităţi, întreaga documentaţie necesară în vederea obţinerii de subvenţii pentru terenuri agricole sau animale, precum şi transmiterea on-line către centrele APIA", a declarat, joi, directorul Bibliotecii judeţene Buzău, Sorin Burlacu.

Directorul Bibliotecii judeţene a mai spus că în acest fel se va uşura atât activitatea specialiştilor de la APIA, dar mai ales a micilor fermieri de la sate, ''în majoritate oameni cu vârsta de peste 70 de ani". Sorin Burlacu, care deţine şi funcţia de vicepreşedinte al Asociaţiei Naţionale a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice, susţine că la nivel naţional sunt circa 2000 de centre Biblionet care pot oferi sprijin fermierilor. AGERPRES


Pentru a fi in permanenta la curent cu ultimele noutati si informatii din domeniu,

aboneaza-te gratuit la Newsletter !