Home Despre noi Staff Contact  
Data publicarii: Joi, 05 Ianuarie 2012  
 

Salariile şefilor APIA ar putea creşte

apia_sediu.jpgAngajaţii cu funcţii de conducere ai Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură ar putea beneficia, în 2012, de majorări salariale medii de 50%, potrivit unui proiect de hotărâre a Guvernului aflat în curs de avizare.

Potrivit site-ului www.money.ro, proiectul prevede majorarea salariului de bază a personalului de conducere şi de execuţie din cadrul APIA şi din centrele judeţene ale acesteia, cu până la 25 de clase de salarizare.

Ministrului Agriculturii, Valeriu Tabără, i se pare justificată această mărire a salariilor. "Nu este vorba despre o premieră. Sunt oamenii cu cele mai mari realizări din minister. În schimb, anul acesta nu am fost de acord cu primele. Nu s-au dat prime nici în Minister, nici în instituţiile subordonate", a declarat Tabără.

Din nota de fundamentare reiese că, pentru majorarea salarială a celor circa 160 de persoane vizate, efortul bugetar va fi de 4.818 mii lei, echivalentul a 1,60% din bugetul APIA pe anul 2012. În medie, un angajat va primi în plus 2.509 lei brut pe lună.


Pentru a fi in permanenta la curent cu ultimele noutati si informatii din domeniu,

aboneaza-te gratuit la Newsletter !