Home Despre noi Staff Contact  
Data publicarii: Joi, 03 Februarie 2011  
 

Seminar pentru prezentarea proiectului pilot de regrupare a proprietăţilor şi dezvoltare a infrastructurii pe baza practicii din Elveţia

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) organizează, în colaborare cu Primăria localităţii Remetea, judeţul Harghita, un seminar pentru prezentarea proiectului pilot de regrupare a proprietăţilor şi dezvoltare a infrastructurii pe baza practicii din Elveţia.
Proiectul este organizat de Primăria Remetea, iar MADR este coorganizator. Seminarul cu tema „Comasarea Terenurilor în Slujba Dezvoltării Rurale După Model Elveţian” se va desfăşura luni, 07 februarie 2011, la sediul Ministerului Agriculturii.

Proiectul pilot al Planului de dezvoltare regională, elaborat pentru noile state membre al Uniunii Europene din Europa Centrală şi de Est, se desfăşoară în comuna Remetea, judeţul Harghita. Scopul acestui proiect este ameliorarea modului de trai al populaţiei rurale şi dezvoltarea sustenabilă a acesteia.

Lucrările seminarului vor fi deschise de ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, Valeriu Tabără, şi Secretarul de Stat pentru Dezvoltare Rurală, Tánczos Barna. La discuţii vor mai fi prezenţi Theo Maissen, membru al Parlamentului elveţian, Laczkó-Albert Elemér, primarul comunei Remetea, şi Franz Bernhard, manager de proiect.

La ora 14:20, la Sala 19, va fi organizată o conferinţă de presă la care sunt aşteptaţi toţi reprezentanţii mass-media.


Pentru a fi in permanenta la curent cu ultimele noutati si informatii din domeniu,

aboneaza-te gratuit la Newsletter !